DOSAB Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi 06 Nisan 2001 tarihinde tescil edilmiş ve tüzel kişilik kazanmıştır.
485,50 hektarda kurulu OSB’ de , 2022 yılı itibariyle faal firma sayısı (parsel malikleri ve kiracılar ile birlikte) 575, istihdam edilen kişi sayısı 44 bindir.
DOSAB, konumu, altyapısı, lojistik ulaşım kolaylığı, serbest bölgeye yakınlığı ile bölgemizin cazip ve sanayicilerin yatırım için tercih ettiği OSB’lerin başında gelmektedir.
Kuruluşundan beri DOSAB ‘da faaliyet gösteren VEMTEKS, bölgeye ve Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmektedir.
VEMTEKS üretim verimlilik teknikleri ve teknolojilerini takip eden, çevre duyarlılığı ve sorumluluğu bilincinde, tekstil boyası konusunda AB üretim kriterlerine uygun olarak çalışan, tercih edilen, ihracatçı, saygın bir sanayi kuruluşudur.
Yazının tamamını okumak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız...
https://www.lifebursa.com/yazarlar/osman-gurcay-12/dosab-in-adalet-ile-sorunu-mu-var-64137